Catena stöttar Rögle BK

Våra sponsringar riktar sig mot engagemang och verksamheter som aktivt bidrar till en positiv och hållbar samhällsutveckling. Vårt samarbete med Rögle BK exemplifierar detta perfekt, och därför inledde vi ett fördjupat partnerskapet 2019 när Catena blev sponsor för arenan.

På Catena är vi mycket glada över att följa och vara en del av föreningens utveckling. Förutom underhållande SHL-hockey bedriver Rögle en bred verksamhet som betyder mycket för barn och ungdomar. Dessutom bidrar Rögle till en positiv och hållbar samhällsutveckling, inte minst genom satsningen grön-vit hållbarhet med målsättningen att föreningen ska ta ledartröjan i idrottssverige när det gäller aktivt hållbarhetsarbete. Samarbetet gynnar såväl elithockeyn som klubbens offensiva hållbarhetsarbete och ambitiösa barn- och ungdomsverksamheter där både tjejer och killar får möjligheter att utvecklas sportsligt i socialt givande sammanhang.

Catena Arena i Ängelholm.
Vi är glada att Catena engagerar sig i vår verksamhet och namnet Catena Arena har ”satt sig” oerhört snabbt. Stöttningen är viktig och hjälper oss att utveckla föreningen vidare.

Daniel Koch, klubbdirektör i Rögle BK