Catena är ett börsnoterat fastighetsbolag som genom samarbete och på ett hållbart sätt utvecklar, och långsiktigt förvaltar effektiva logistikanläggningar. Caten-aktien handlas på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Här hittar du aktieinformation, våra pressmeddelanden, ekonomiska rapporter med mera.

Logistikfastigheter är spännande och vi vill gärna berätta varför

Vi presenterar Catena i många olika sammanhang för att fler ska kunna ta del av hur vår verksamhet skapar värde. Ta del av vårt investeringscase samt presentationer, filmer och poddar vi medverkar i.

Kalendarium

 • 2024-10-25 08:00

  Delårsrapport januari–september 2024

 • 2025-02-20 08:00

  Bokslutskommuniké 2024

Catena i siffror

 • Hus
  140 Fastigheter
 • Gubbe
  96,2% Ekonomisk uthyrningsgrad
 • Solceller
  41% Miljöcertifierad yta, % av total yta

Aktien Catena AB

Prenumerera på pressmeddelanden och rapporter från Catena

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.

Kontakt

Catenas arbete inom investerarrelationer syftar till att vara korrekt och transparent för att bibehålla och öka kunskapen om Catena bland alla intressenter och därigenom bidra till en korrekt värdering av bolaget.

Om du har frågor, tveka inte att kontakta oss.