Utvecklande arbetsuppgifter i en effektiv och värdestyrd organisation

På Catena är du med och formar och utvecklar vår vårt framtida samhälle. Ditt arbete möjliggör hållbar logistik och hjälper våra kunder att tänka smartare kring lägen och varuflöden. Vi är en liten och effektiv organisation med individer som bär på stor erfarenhet och kompetens. Genom ett nära samarbete når vi våra mål, arbetar effektivt och drar full nytta av våra kollektiva kunskaper.

För att kunna förstå kundernas behov och skapa affärsmöjligheter är det avgörande att vi kan attrahera och behålla kompetenta och engagerade medarbetare. Att vara en attraktiv arbetsgivare är därför en strategisk målsättning på Catena. 

Just nu söker vi

Just nu har vi inga lediga tjänster, men du kan skicka in en spontanansökan nedan. 

Spontanansökan

Spontanansökningar - jobba på Catena


Praktik

Praktikansökningar - gör din praktik på Catena


Läs mer om hur Catena behandlar dina personuppgifter i samband med rekrytering.

Vår gemensamma värdegrund

Vår ledande position inom logistikfastigheter är i hög grad ett resultat av vår organisations breda kompetens och förmågan att vara nära våra kunder, samtidigt som vi utvecklas sida vid sida med dem. Vi utgår alltid från den gemensamma värdegrunden.


Vi överträffar förväntningar

I stort som smått är vi affärsmässiga och vi har kunskaper som matchar både dagens och morgondagens behov. Med det som utgångspunkt gör vi alltid det lilla extra och vågar vara innovativa.


Vi tar ansvar över tid

Såväl vår egen arbetsmiljö som samhället i stort påverkas av hur vi agerar och av de beslut vi fattar. Det vi levererar måste vara hållbart över tid – ekologiskt, socialt och ekonomiskt.


Vi är engagerade

Vi arbetar nära våra kunder och varandra och vi brinner för det vi gör. På Catena tror vi på att ha kul på jobbet och vi är inte rädda för att glädjen ska smitta av sig – det bjuder vi gärna på!