Lodgatan

Längs Lodgatan i Malmö växer Catenas nya logistikfastighet fram. Här är nära till både hamn och centralstation, och smidig tillgång till E6 och E20.

Fastighetens stadsnära läge passar bra för täta, snabba och korta leveranser – ett perfekt läge för citylogistik. På platsen uppför vi lagerlokaler med generösa ytor från 3000 kvm till 15 000 kvm. 

DJI 0136 Web

Lekia flyttar in

Vi bygger en ny logistikanläggning på Lodgatan Malmö om totalt 18 665 kvm och har tecknat hyresavtal med Lekia som planerar att flytta in de nya lokalerna under januari 2024. 

Anläggningen certifieras enligt Miljöbyggnad Silver och på taket kommer vi att installera solceller.

Pressmeddelande 2021-11-10.

Sockret Vy2 231129 Gro N Cistern 2

Vi bygger åt Rugvista

På samma fastighet har vi även tecknat ett nioårigt hyresavtal med e-handelsföretaget Rugvista. 

Anläggningen blir 13 700 kvm stor och kommer att miljöcertifieras och få solceller. Rugvista kommer att placera sitt huvudkontor i de nya lokalerna som därmed inrymmer både lager, logistik och en omfattande kontorsdel.

Pressmeddelande 2023-12-11.

En gammal industritomt får nytt liv!

Planerna för Lodgatan är en del av en mycket spännande utveckling av Malmös hamnområden, där vi tillför nya och genomtänkta logistikanläggningar som bidrar till områdets attraktivitet. Här har du möjlighet att i ett tidigt skede vara med och påverka utformningen på ett mycket bra logistikläge.

Fakta

Tomtyta: 42 000 kvm
Område: Östra hamnen, Malmö
Kommun: Malmö
Status: Byggnation pågår

Är du intresserad av att etablera dig här?

Välkommen att kontakta oss för att prata vidare om möjligheter på området och i regionen.