Nyhetsbrev

Godjul2019 Instagram

December 2022

God Jul och Gott Nytt År önskar Catena

Samtidigt som omvärlden är skakigare än någonsin upplever Catena stark efterfrågan. Det finns behov av mer robusta varuflöden för att hantera skiftande förutsättningar och konsumentbeteenden – vi går från ett logistiknätverk som bygger på ”just in time” till större fokus på ”just in case”.

Nyhetsbrev Webb

Juni 2022

Vi önskar dig en trevlig sommar

Catenas position är stark, trots en turbulent marknad och omvärld. Vi hoppas innerligt att vi snart får se slutet på kriget i Ukraina men att logistiken har en avgörande roll i ett fungerande samhälle tror vi är en insikt som kommer leva kvar länge. Hårt arbete kräver dock återhämtning. Vi ser fram emot semestertiderna och hoppas att du också får möjlighet att njuta av sommaren!

Logistiktrender Insta

Mars 2022

Varmt välkommen till LogistikTrender 2022

Vi hoppas att du vill vara med oss den 5 maj 2022. I år ses vi på SeaU i Helsingborg om förutsättningarna tillåter. Tillsammans ser vi ser fram emot en dag med inspirerande talare, branschkollegor och de senaste logistiktrenderna i fokus. Årets tema: Vägval, framtiden är här. Anmäl dig via vår hemsida.

Godjul2019 Instagram

December 2021

God Jul och Gott Nytt År önskar Catena

2021 närmar sig sitt slut och vi passar på att önska en God Jul. Många av oss hoppades på en tillvaro utan pandemi och restriktioner men tyvärr verkar vi inte vara där ännu. Är det något vi lärt oss av detta så är det att förändring kan ske snabbt. E-handelstillväxten är ett tydligt exempel på det tillsammans med ett ökat fokus på logistik generellt.

Oktober2021 350 350

Oktober 2021

Nya, uppdaterade och offensiva hållbarhetsmål

Under 2021 har vi sett ett behov av att justera våra hållbarhetsmål, inte minst med utgångspunkt i den grundliga interna process för värdering av klimatrisker som Catena har  genomfört i syfte att rapportera i enlighet med Task Force on Climate-related Financial Disclosures (TCFD) samt i förberedelsearbetet inför EU-taxonomin.

Lt

Juni 2021

LogistikTrender

Nu laddar vi för 2021 då vi kommer att erbjuda möjligheter att följa LogistikTrender digitalt! Vårt jubileum 2020 fick med anledning av coronaviruset skjutas fram till 2021. Vi hoppas nu att du istället vill vara med och fira med oss den 20 maj 2021 då vi ser fram emot en glittrande dag med de senaste logistiktrenderna i fokus.

Godjul2019 Instagram

December 2020

God Jul

En positiv effekt av coronapandemin är att värdet av att upprätthålla kontakten med de vi har runt omkring oss har blivit allt tydligare. För Catena har nära och långsiktiga samarbeten alltid varit en framgångsfaktor.

Nyhetsbrev Juli2020 Insta

Juli 2020

Sommarhälsning

När vi sänder en sommarhälsning är det med förhoppningen om en omvärld som bjuder på fler positiva signaler framåt och lite välbehövlig sol. Själva fortsätter vi, oavsett väder, att leverera effektiva och hållbara fastigheter.

Godjul2019 Instagram

December 2019

Tack för ett fantastiskt 2019!

Vi på Catena önskar dig en God Jul och ett Gott Nytt År. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla logistikbranschen tillsammans med våra kunder och samarbetspartners 2020.

Sept2019 350 350

September 2019

Närvaro på centrala logistikorter är en framgångsfaktor för PostNord

Catena bygger just nu en ny terminal till PostNord om 18 300 på Logistikposition Tostarp vid Helsingborg Östra.

Juni2019 350 350

Juni 2019

Vi önskar dig en riktigt härlig sommar!

Vi hoppas att du, precis som vi, får möjlighet att ladda batterierna lite nu när det är sommartider. För oss väntar nya spännande projekt till hösten och vårt nästa nyhetsbrev kommer i september. Ha det gott så länge!

April2019 350 350

April 2019

LogistikTrender 2019 närmar sig

Innovatörer och framtidstänkande samlas för 9:e året i rad för att finna svar på några av de utmaningar vi alla står inför. Häng med när vi utforskar tre områden som påverkar utvecklingen och framtidens logistiklösningar.

Februari2019 350 350

Februari 2019

LogistikTrender 2019 närmar sig

Innovatörer och framtidstänkande samlas för 9:e året i rad för att finna svar på några av de utmaningar vi alla står inför. Häng med när vi utforskar tre områden som påverkar utvecklingen och framtidens logistiklösningar.

Dec2018 350 350

December 2018

Tack för ett intensivt och framgångsrikt år!

Catenas vision är att länka Skandinaviens godsflöden och under 2018 har vi med förvärv, nybyggnationer och platsutveckling befäst våra positioner ytterligare. Med hållbara och effektiva logistikanläggningar på strategiska lägen möter vi våra kunders behov, oavsett om det handlar om terminalkapacitet, e-handelslager eller komplex citylogistik.

Road 350 350

September 2018

Det var en härlig sommar!

Nu är hösten här och på Catena är energinivån högre än någonsin! Vi fortsätter i samma anda med att informera dig om allt det roliga som händer i vår bransch. I detta nyhetsbrev hittar du detaljer om nya Logistikposition Sunnanå.

Juni2018 350 350

Juni 2018

Vi önskar dig en riktigt härlig sommar!

Nu är det dags att vila och ladda batterierna inför en trevlig höst fylld med nya spännande projekt. Vårt nästa nyhetsbrev kommer i september. Ha det gott så länge!

Mars 2018 350 350

Mars 2018

Varmt välkommen till årets LogistikTrender den 24 maj på Dunkers Kulturhus i Helsingborg

Den snabba teknikutvecklingen möjliggör nya revolutionerande logistiklösningar som effektiviserar varuflödet. Men hur ser morgondagens lösningar egentligen ut? Innovatörer och framtidstänkande ska samlas för 8:e året i rad för att finna svar på några av de utmaningar vi alla står inför.

Godjul 350 350

December 2017

Tack för ett fantastiskt 2017!

Region Göteborg kan summera ett händelserikt år!
Vi har nyanställt, startat 2 st. nybyggnadsprojekt varav Brings nya terminal i Mölnlycke nyligen färdigställts och Cramos nya anläggning i Landvetter just påbörjats.

Sept 350 350

Semptember 2017

Nu är vi på plats igen!

Hoppas du har haft en trevlig sommar och är redo för nya utmaningar. Det har hänt mycket både före och efter sommaren. Här sammanställer vi alltid de senaste nyheterna men du är välkommen att höra av dig ifall det är något mer du undrar över som vi inte har tagit upp denna gång.

Juni 350 350

Juni 2017

Trevlig sommar!

Vi önskar dig en riktigt härlig sommar!
Nu är det dags att vila och ladda batterierna inför en trevlig höst fylld med nya spännande projekt. Vårt nästa nyhetsbrev kommer ut i september igen. Ha det gott så länge!

Vill du även prenumera på pressmeddelanden och rapporter från oss?

Följ vad som händer på Catena genom att prenumerera på våra finansiella rapporter och pressmeddelanden här nedan. 

Språk:
Informationstyp:

Catena lagrar din e-postadress för att löpande kunna utföra vald förfrågan. Du kan alltid ändra din prenumeration eller avsluta den genom att klicka på länken längst ned i samtliga utskick. För mer information läs Catenas personuppgiftspolicy.

När du valt ”skicka” får du direkt en länk per e-post där du bekräftar din e-postadress och vald prenumeration för aktivering. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte får länken.